Bayrakli'da BASAMAK Kurslari Için Kayitlar Basladi

Kültür ve hobi kurslarini Bayrakli Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatisi altinda toplayan Bayrakli Belediyesinin kis sezonunda 16 bransta açacagi kurslar için kayitlar basladi. Her yil binlerce kisinin katildigi kurslar, bu yil da 7’den 70’e sanatseverleri bir araya getirecek. Baskan Serdar Sandal “Isteyen herkesi her yasa uygun ve ücretsiz kurslarimiza bekliyoruz” dedi.

Bayrakli'da BASAMAK Kurslari Için Kayitlar Basladi
Bayrakli’da her yil binlerce kisiye yeteneklerini kesfetme, gelistirme ve kaliteli vakit geçirme imkani sunan Bayrakli Belediyesi, bu kis sezonunda 16 bransta kültür-sanat ve hobi kurslari açacak. Geçtigimiz yil büyük ilgi görerek 3 bin kisinin faydalandigi kurslara bu yil 5 bin kursiyerin katilmasi hedefleniyor. Farkli merkezlerde vatandasla bulusacak kurslar için kayitlar 30 Eylül’de sona erecek. Konuyla ilgili detayli bilgiye 477 20 00 (2564) telefon numarasindan ulasilabilecek.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal “Bu kis sezonunda 16 bransta açacagimiz kurslarla çocuklarimizin ve gençlerimizin kisisel gelisimine katki saglamayi hedefliyoruz. Yetiskinler için de hobi kurslari düzenliyoruz. 7’den 70’e ilgilenen herkesi atölyelerimize katilmaya bekliyoruz” dedi.

BASAMAK çatisi altinda Astronomi ve uzay bilimleri, dans atölyesi, drama, tiyatro, halk danslari, baglama, piyano, keman, gitar, felsefe, satranç, eglenceli bilim, görsel sanatlar, mahalle çocuk korosu, Ingilizce ve mandolin atölyeleri açilacak.
Kaynak: İHA