Baskan Büyükkiliç'tan Spor AS'de 'Kardes' Indirimi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, egitimden ulasima, kirtasiye yardimindan spora kadar gençlere verdigi desteklerine spor alaninda bir yenisini daha ekledi. Baskan Büyükkiliç, Spor Okullari’na kayitli ögrencilerin kardeslerine Spor A.S.’ye ait Spor Okullari’nda yüzde 50 indirim uygulanacagi müjdesini verdi.

Baskan Büyükkiliç'tan Spor AS'de 'Kardes' Indirimi


Türkiye’ye örnek olan ‘Kayseri Modeli Belediyecilik’ hizmetlerinin yani sira ‘Genç Dostu’ hizmet anlayisi ile ögrenciler ve gençler basta olmak üzere Kayserililerin gönlüne dokunan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, gençlere yönelik egitim ögretim yilina damga vuracak, takdir toplayan müjdelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Baskan Büyükkiliç, bu çerçevede Spor Okullari’na kayitli ögrencilerin kardeslerine Spor A.S. Spor Okullari’nda yüzde 50 indirim uygulanacagi müjdesini verdi. Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.S.’nin Yaz Dönemi Spor Okullari Kapanis Töreni’nde gençlerle bulusan Büyükkiliç, gençler tarafindan coskuyla karsilanirken, gençlerden gelen talebe aninda cevap vererek, bir müjdeyi daha paylasti.

Baskan Büyükkiliç, gençlerden gelen talebe aninda talimat vererek, “Kardes indirimi olsun diyorlar. Kardes indirimi de yüzde 50 olsun, hayirli olsun. Sizi mi kiracagiz. Bu tesisler sizlerin. Nezih bir ortamda, en önemlisi güvenilir bir ortamda sizlere layik olma yönünde gayret gösteriyoruz. Bizlere duydugunuz güvenden dolayi ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Gençler Büyükkiliç’in, Spor A.S.’ye ait Spor Okullari’nda indirim müjdesini alkislarla ve büyük bir coskuyla karsiladi. Baskan Büyükkiliç’in müjdesi çerçevesinde, Kayserililere sporu sevdiren Büyüksehir Belediyesi Spor A.S., Spor Okullari’na kayitli ögrencilerin kardeslerine, Spor Okullari’nda alacaklari hizmetlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.
Kaynak: İHA