Kayseri Seker'in Mali Genel Kurulunun Tarihi Ve Yeri Degisti

Kayseri Seker’in 27 Agustos’ta yapilacagi bildirilen mali genel kurulunun tarihi ve yeri degistirildi.

Kayseri Seker'in Mali Genel Kurulunun Tarihi Ve Yeri Degisti


Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay, yaptigi açiklamada mali genel kurul ile ilgili su bilgileri verdi:

"Kayseri Valiligimizin yazili talimatina istinaden; Kayseri Pancar Kooperatifimizin 69. Mali Genel Kurul toplantisinin yapilacagi yer ve tarih degistirilmistir. Bilindigi gibi 27 Agustos cumartesi günü Kayseri Fuar Alaninda bulunan Kadir Has Spor Salonunda genel kurulun yapilacagi ilan edilmisti. Bu kararin iptali ile bu defa 31 Agustos Çarsamba günü saat 10.00’da Kayseri Kadir Has Stadyumunda yapilmasina karar verilmistir.

Daha genis bir mekanda, açik havada, daha yüksek bir katilimla insallah genel kurulumuzu icra edecegiz. En yüksek seviyede güvenlik önlemlerinin alinacagi bu genel kurulumuzu da Kayseri Pancar Kooperatifinin çiftçilerine yakisir bir asaletle, vakarla, coskuyla, edeple ve diger kooperatiflere örnek olacak sekilde yapacagimiza yürekten inaniyorum. Üreten aziz çiftçilerimizin; geçmiste yasadiklari badireleri, sikintilari unutmadan, bir daha o aci günleri yasamamak için, ekmegine ve gelecegine sahip çikmalari adina önemli bir görev. 31 Agustos Çarsamba günü Kayseri Kadir Has Sehir Stadyumunda bulusmak üzere. Haydin Mali Genel Kurula."
Kaynak: İHA