Ölüdeniz'de, 30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu

Mugla’nin Fethiye ilçesinde 30 Agustos Zafer Bayrami coskusu karada, denizde ve havada yasandi.

Ölüdeniz'de, 30 Agustos Zafer Bayrami Coskusu


30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla Fethiye Kaymakamligi ile Babadag Teleferik isbirliginde Ölüdeniz Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte yamaç parasütü pilotlari gösteri uçusu yapti, bayraklarla süslenen tur teknelerinden de mars çalarak gösteri yapti.

Sis dumaniyla 12 pilotun gökyüzündeki yan yana uçusu turistler ve vatandaslar tarafindan ilgiyle izlendi. Bazi akrobasi pilotlari da yarasa adam uçusu yapti. Atatürk ve Türk bayragiyla süslenen tur teknelerinde de marslar çalindi. Etkinliklerin ardindan Bando Takimi esliginde sahilde yürüyüs yapildi.

Etkinlige katilan Fethiye Kaymakami Alper Balci, gazetecilere Ölüdeniz’deki esnafin talebiyle etkinligin hayata geçirildigini söyledi.



Bölgedeki turistler de gösterileri ilgiyle izledigini anlatan Balci, "Ölüdeniz sahilden çok güzel düzenlemeler oldu. Atam Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarina minnettarligimizi havada karada denizde göstermis olduk. Havada, karada ve denizde Fethiye diyoruz. Etkinligin bas rol oyunculari yamaç parasütü pilotlari ile tur teknelerine de tesekkür ediyoruz. Herkesi Fethiye’de davet ediyoruz." diye konustu.

,
Kaynak: İHA