Yagis Sonrasinda Tüm Imkanlariyla Seferber Oldu

Bilecik Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren farkli müdürlüklere bagli yaklasik 200 kisilik ekip, asiri yagis sonrasinda olusan olumsuzluklari gidermek için sabahin erken saatlerinden itibaren mesaiye basladi.

Yagis Sonrasinda Tüm Imkanlariyla Seferber Oldu
Afet ve Acil Durum Yönetim Baskanligi’ndan (AFAD), Bilecik’in de içinde bulundugu 11 il için kuvvetli ve gök gürültülü saganak yagis uyarisinin ardindan, ekiplerin saha çalismalari sürüyor. Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi ve baskan yardimcilari da çalismalara destek verdi. Basta Fen Isleri Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli çalisanlar olmak üzere birçok birim personeli, biriken çamur ve çöpleri toplayarak, cadde ve sokaklarda yikama islemi baslatti.

Zabita Müdürlügü ile Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü ekiplerinin de talep ve sikayetleri aldigi çalismalar çerçevesinde, su basan evlerde belediye çalisanlari tarafindan temizlik çalismasi yapildi.

Bilecik Belediyesi Itfaiye Müdürlügüne bagli çalisanlar da kurum bahçeleri ve sitelerde meydana gelen agaç kirilma olaylarina müdahale ederek, kirilan agaçlari temizleyip yollari açti.
Kaynak: İHA