TÜBA TEKNOFEST'te Anadolu Üniversitesi Ögrencisi Birincilik Ödülü Kazandi

Anadolu Üniversitesi ögrencisi Dr. Ufuk Tugtekin, TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri’nde “Sosyal ve Beserî Bilimler” alaninda birinci oldu.

TÜBA TEKNOFEST'te Anadolu Üniversitesi Ögrencisi Birincilik Ödülü Kazandi
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) TEKNOFEST Ödül Komitesi tarafindan degerlendirilen ve özgün tematik konulara yönelik Türkiye’de üretilmis doktora tezlerine verilen TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri sahiplerini buldu. Doktora Bilim Ödülleri’ne TÜBA TEKNOFEST’in öncelikli alanlari arasinda sayilan; teknoloji ve tasarim, egitim, bilgi ve iletisim teknolojileri, saglik, tarim ve ekoloji teknolojileri, biyoteknoloji, kalkinma politikalari, egitim yaklasimlari, uluslararasi iliskiler ve güvenlik politikalari konularinda son üç yil içinde tamamlanan ve savunulan doktora tez sahipleri basvurdu. Ödüle iliskin olarak tezin içerik yönünden kalitesi, tezden üretilmis yayin ve tez sahibinin yayin nicelik ve nitelikleri ile tezin sanayi, teknoloji ve verimlilige yönelik patent veya ürüne dönüsme katkisi gibi özel belirlenmis kriterler araciligiyla son derece detayli bir degerlendirme süreci yasandi.

Anadolu Üniversitesi ögrencisi Dr. Ufuk Tugtekin birinci oldu

TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri’nde Anadolu Üniversitesi ögrencisi Dr. Ufuk Tugtekin, “Sosyal ve Beserî Bilimler” alaninda, Anadolu Üniversitesi’ndeki “Çoklu Ortamla Ögrenmede Konu Disi Islemleri Azaltma Ilkelerinin Artirilmis Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik Ortamlarinda Bilissel Yük ve Basariya Etkisi” teziyle birinci oldu.

Ödüller sahiplerine 30 Agustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasinda düzenlenecek olan TEKNOFEST Karadeniz’de törenle verilecek.
Kaynak: İHA