Sincanli Yetenekler Sahnede Parlamaya Hazirlaniyor

Sincan Tiyatro Atölyesi, yeni sezonda iki oyunla perde açmaya hazirlaniyor. Sincanli genç yeteneklerin sergileyecegi oyunlar için de provalar hizla devam ediyor.

Sincanli Yetenekler Sahnede Parlamaya Hazirlaniyor
Yeteneklerini ortaya koymak isteyen vatandaslarin her alanda önünü açan Sincan Belediyesi, ücretsiz tiyatro kurslariyla sahnede olmak isteyen genç ve yetiskinlere destek veriyor. Kendini tiyatro alaninda gelistirmek isteyenler için açilan Tiyatro Atölyesi yaz basinda çalismalara basladi.

Tiyatro Atölyesi ögrencileri bir yandan tiyatro egitimi alirken, bir yandan da sahnede parlamaya hazirlaniyor. Selçuklu ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezlerinde verilen egitimlerin ardindan Rüstem Altunbas Konferans Salonu’nda provalar basladi.

Sanat Yönetmeni Orhan Ay tarafindan verilen egitimler sonrasi genç yetenekler profesyonellik yolunda ilerleme firsati bulacak.

Iki oyun için geri sayim basladi

Sincan Belediyesi Tiyatro Atölyesi’nin ögrencileri yeni sezon için iki oyun hazirligi içinde. Haftada 3 gün provalara devam eden genç yetenekler, Tayfun Türkili’nin yazdigi komedi türündeki tiyatro eseri Dokuz Canli ve çocuklarin severek izledigi çocuk oyunu Düsler Sahnesi’ni Sincanli vatandaslar için sergilemeye hazirlaniyor.

Tiyatro Atölyesi bu iki oyunun ardindan baska oyunlarla da seyirci karsisina çikacak.
Kaynak: İHA