Saadet Partililer Milli Görüs Bulusmasi'nda Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Kayseri Il Baskanligi tarafindan gerçeklestirilen Geleneksel Milli Görüs Bulusmasi, Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mahmut Arikan’in katilimiyla düzenlendi. Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mahmut Arikan, “En güzel neticeyi alabilmek için tüm teskilatlarimizla olaganüstü bir gayret içerisindeyiz” dedi.

Saadet Partililer Milli Görüs Bulusmasi'nda Bir Araya Geldi
Hisarcik Mesire Alani’nda gerçeklestirilen programa, Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mahmut Arikan, Saadet Partisi Kayseri teskilat üyeleri ve vatandaslar katildi.

Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Mahmut Arikan parti üyeleri ve vatandaslarla tek tek selamlasarak, sohbet etti. Bulusmayla ilgili olarak açiklamalarda bulunan Arikan, Haziran seçimlerin de en güzel neticeye ulasabilmek için teskilatin tümüyle olaganüstü bir çaba içerisine girdiklerini söyledi.

Arikan; “Türkiye’nin 4 bir tarafinda teskilatlarimiz sahada. Çok güzel çalismalara imza atiliyor. Bugünde Kayseri’de hemserilerimizle bir aradayiz. Hem yaz sonu bira araya gelip muhabbet etme imkani hem de sonbaharin baslamasiyla beraber Türkiye genelinde tüm teskilatlarimiza yeni bir hamle çalismasi baslatiyoruz. En geç Haziran 23’de Türkiye bir seçime gidecek. Bu seçimlerde Saadet Partimizin en güzel neticeyi alabilmesi için tüm teskilatlarimizla beraber olaganüstü bir gayret içerisindeyiz. Daha öncede birçok seçime girdik, birçok seçimi sizlerle beraber Kayseri’de yasadik. Hemsehrilerimiz yeni bir arayis içerisindeler. Bu arayis içerisinde de Saadet Partimizin kararsizlar diye tabir edilen seçmen kitlesinde önemli bir yeri oldugunu gittigimiz her yerde görüyoruz” ifadelerini kullandi.

"Imam Hatiplilere karsi bir sarkicinin hakaretini kabul etmemiz, sessiz kalmamiz mümkün degil"

3 gün önce Erzurum’da teskilat çalismalari yaptiklarini ve bu çalismalari Kayseri’de de sürdürdüklerini dile getiren Mahmut Arikan; “Son 1 hafta içerisinde nelerin gündem olduguna baktigimizda; imam-hatiplilere karsi bir sarkicinin hakaretini konustuk. Bunu kabul etmemiz, bu hakaret karsisinda sessiz kalmamiz mümkün degil. Ancak bu hakareti ülkemizde birinci gündem maddesi yaparken, nelerin gözden kaçtigina da dikkat etmemiz gerektigini düsünüyorum. En son Israil’e Türkiye olarak büyükelçi atama karari aldik. Biz Gülsen’i konusurken, bütün bunlar oldu. Israil büyükelçisi Türkiye’ye Kudüs’ün Israil’in baskenti olarak taninmasi noktasinda dikte ettigini gördük. Türkiye büyükelçi atayacaksa Kudüs’e atama diktesini hep beraber yasamis olduk. Bir faiz komedisi yasiyoruz. Faizler yüzde 14’den 13’e düstü. Yine biz Gülsen’i tartisirken ama bankalar karlarina kar kattilar. Servet sahipleri servetlerine servet kattilar. Bugün ülkede büyük bir ekonomik kriz var. Bugün ülkede büyük bir issizlik problemi var. Bugün ülkede büyük bir huzursuzluk problemi var” diye konustu.

Kaynak: İHA