MASKI, Kirsal Mahallelerin Refah Seviyesini Yükseltiyor

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, 154 Mahalle Projesinde Selendi’nin Yesil Mahallesini ziyaret ederek devam eden üstyapi isini inceledi. Genel Müdür Aslay, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün mahalle sakinlerine selamlarini ileterek, yapilan yatirimin hayirli olmasini diledi.

MASKI, Kirsal Mahallelerin Refah Seviyesini Yükseltiyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürü Burak Aslay, 154 Mahalle Projesinde alt ve üstyapi isi yapilan Selendi ilçesine bagli Yesil Mahallesini ziyaret etti. Genel Müdür Aslay’a, Selendi Belediyesi Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, Belediye Meclis Üyeleri, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Önder Bastürk, MASKI Ilçe Sefi Ugur Akinci eslik etti. Genel Müdür Aslay, mahallede muhtar Mithat Altinbas ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Çalismalar hakkinda detayli bilgi alan Genel Müdür Aslay ve beraberindeki heyet sembolik olarak mahallede tas dösedi.

“Yatirimlarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz”

Kirsal mahallelerin kalkinmasi için yatirimlarina hiz kesmeden devam eden MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün sizlere selamlarini getirdik. Baskanimiz hayirli, ugurlu olsun. Güle güle kullansinlar mesajini siz degerli hemsehrilerine gönderdi. Jeolojik yapisi nedeniyle çalismanin çok zor oldugu mahallemizde kazasiz belasiz bir çalismaya imza attik. Yesil Mahallemizde 7 kilometre altyapi çalismasi yaptik. 22 bin metrekarelik üstyapi isinin de büyük bölümünü tamamladik. Kirsal mahallelerimizi kalkindiracak yatirimlarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Mahalle Muhtari Mithat Altinbas ise, “Çok sükür hayallerimize kavustuk. Basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Mahallemize çok güzel ve özel bir yatirim yapildi” ifadelerini kullanirken, mahallenin eski muhtarlarindan Osman Yildiz da, “Cenab-i Allah milletimize devletimize zeval vermesin. Mahallemiz çok güzel oluyor. Cengiz Baskanimizi da mahallemizde agirlamak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA