Ihbar Hattindan Kayapinar Belediyesine 9 Bin 373 Basvuru

Diyarbakir’in Kayapinar Belediyesine ihbar hattindan 9 bin 373 ihbar, öneri, talep ve sikayet yönlendirildigi bildirildi.

Ihbar Hattindan Kayapinar Belediyesine 9 Bin 373 Basvuru
Kayapinar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Alo 153 Çagri Merkezi’nden Kayapinar Belediyesi’nin sorumluluk alani ile ilgili gelen bütün ihbar, öneri, sikayet ve talepler hizlica degerlendirildigi ve vatandasa aninda geri dönüs yapildigi belirtildi. Son 9 ayda Kayapinar Belediyesi’ne Alo 153 Çagri Merkezi’nden 4 bin 500, belediye Whatsapp hattindan 3 bin 143, halkla iliskiler biriminden de yüz yüze olacak sekilde 1730 vatandasin önerileri alindi.

Kayapinar Kaymakami ve Belediye Baskanvekili Arif Karaman, “Diyarbakir Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yenilenen yüzü ile hizmet veren Alo 153 Çagri Merkezimiz araciligiyla Kayapinar Belediyemize vatandaslarimizdan gelen talep, öneri, ihbar ve sikayetlere çözüm bulmak için üstün bir hizmet anlayisi ile profesyonel bir sekilde çalisiyoruz. Vatandaslarimiza çözüm üretmek için 7 gün 24 saat buradayiz. Vatandaslarimiz, en iyi ve en hizli çözümü hak ediyor” dedi.

Kaynak: İHA