Fendoglu Açiklamasi 'Oynanan Oyunlari Ve Kurulan Tuzaklari Anlatiyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoglu, ziyaret programinda, “Türkiye üzerinde oynanan oyunlari ve kurulan tuzaklari anlatiyoruz, kötü niyetlileri açikliyoruz” dedi.

Fendoglu Açiklamasi 'Oynanan Oyunlari Ve Kurulan Tuzaklari Anlatiyoruz'
MHP Malatya Milletvekili ve partinin MYK üyesi Mehmet Fendoglu, Malatya’nin Battalgazi Ilçesindeki kirsal mahalleleri ziyaret çerçevesinde 8 kirsal mahalleye daha giderek burada vatandaslar ve muhtarlarla bir araya gelerek 3 günde 22 köyü ziyaret etti. Fendoglu, beraberinde MHP Malatya Il Yönetimi, MHP Battalgazi Ilçe Baskani Ilhah Ilhan ile birlikte Battalgazi’nin Bahri, Merdivenler, Düzyol, Alhanusagi, Kamistas, Pelitli, Tanisik ve Yaygin kirsal mahallerini ziyaret ederek, vatandaslarla bir araya geldi. Fendoglu, vatandaslardan gelen talepleri ve sorunlari dinleyerek, tek tek not aldi. Fendoglu, “Vatandaslarimizdan gelen her türlü sorunlarin çözümü için her zaman takipçisi olacagiz. Yerel sorunlarin Malatya’da belediyelerimiz ve kurumlarimiz tarafindan, genel sorunlarinda hükümet nezdinde çözümü için tüm girisimlerde bulunuyorum, bulunmaya da devam edecegim. Milletvekiliniz olarak her zaman emrinizdeyim. MHP Malatya teskilatlarimiz sürekli bir çalisma içinde. Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce Allah’a sonra Yüce Türk Milletine emanetiz” dedi.

Fendoglu, “MHP olarak Türkiye’yi daha güçlenmis, daha kalkinmis bir refah seviyesine ulastirmak için Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin öncülügünde ve gösterdigi hedefler dogrultusunda son nefesimize kadar çalismaya, üretmeye devam edecegiz. Bu amaçla, MHP teskilatlari olarak, MHP’liler olarak il il, ilçe ilçe, köy köy, kapi kapi dolasarak Türkiye üzerinde oynanan oyunlari ve kurulan tuzaklari anlatiyoruz, kötü niyetlileri açikliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA