Dogansehir'de Asfalt Ve Parke Çalismasi

Malatya’nin Dogansehir ilçesi genelinde Malatya Büyüksehir ile Dogansehir Belediyesinin ortaklasa yürüttügü asfalt çalismalari araliksiz devam ediyor. Ayrica Dogansehir Belediyesi tarafindan sokak aralarinda ise Kilitli Parke Tas hizmetlerine agirlik verildi.

Dogansehir'de Asfalt Ve Parke Çalismasi
Hafta sonu olmasina ragmen belirlenen program dahilinde bir çalisma yürüten belediye ekiplerini ziyaret eden Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, çalismalar hakkinda bilgiler alarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Dogansehirli vatandaslarin ve mahalle sakinlerinin istek ve beklentilerini bir bir gerçeklestirdiklerini dile getiren Zelyurt, Dogansehirlilerin yüzünü güldürecek çalismalari yaz mevsimi boyunca sürdüreceklerini vurguladi.

Dogansehir Belediyesi olarak belirledikleri hedefler dogrultusunda program dahilinde çalismalarina devam ettiklerini de anlatan Zelyurt, “Dogansehir’imizde hangi mahallemizin belediye hizmetleri açisindan neye ihtiyaci varsa karsilanacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bir bir hizmetlerimize devam edecegiz. Gelecege yönelik kalici hizmetlerle Dogansehir’de huzuru insa etmeye kararliyiz. Bu dogrultuda üretime, istihdama ve egitime yönelik hizmetlerle, fiziki, sosyal ve kültürel hizmetlerle, üretken belediyecilik anlayisimizla insallah huzur sehri Dogansehir’i gelecek nesillerimize miras birakacagiz” seklinde konustu.

Dogansehir Belediyesi olarak bütün yükümlülüklerini aksatmadan yerine getirmeye çalistiklarina dikkat çeken Zelyurt, “Durmuyoruz, tas üstüne tas koyuyoruz. Büyüksehir Belediyemiz ile Dogansehir Belediyemizin ortaklasa yürüttügü asfalt çalismalari devam ediyor. Ayrica program dahilinde kilitli parke tasi çalismalarimizla hemsehrilerimizin güvenli, saglikli ve konforlu bir sekilde evlerine gitmelerini amaçliyoruz. Yollarimizi tek tek elden geçirerek vatandaslarimizin hizmetine sunuyoruz. Asfalt çalismalarindan dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Selahattin Gürkan’a ve Yol Daire Baskanligi ekibine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA