Bostanbasi Mahallesinde Çalismalar Hizlandi

Bostanbasi Mahallesinde kaldirim yenileme çalismalarini inceleyen Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “ Konutlasmanin ve isyerlerinin hizla çogaldigi Bostanbasi Mahallemizin sokaklarini sicak asfalt serimi, kaldirim yenileme ve çevre düzenleme çalismalarimizla daha güzel ve nitelikli hale getiriyoruz” dedi.

Bostanbasi Mahallesinde Çalismalar Hizlandi
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yesilyurt’ta ki sosyal yasam seviyesini artiran, vatandaslarin kaliteli alanlarda yasamasina imkan taniyan yatirimlara hiz verdiklerini söyledi.



Malatya’nin en büyük mahallelerinden olup, son yillarda konutlarin yani sira isyerlerinin çogaldigi Bostanbasi’nin eksikliklerini güçlü ve modern yatirimlarla giderdiklerini ifade eden Çinar, “Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz dört koldan çalisarak ilçemizin bütün noktalarini güzellestirmeye, var olan degerlerini ön plana çikarmaya ve vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmaya devam ediyorlar. Son yillarda hem nüfusu hem de isyerlerinin çogalmasiyla birlikte kentimizin en fazla tercih edilen bölgelerinin basinda gelen Bostanbasi Mahallesi Mendollar Sokakta gerçeklesen imar yollarini açma, aydinlatma, kaldirim yenileme ve sicak asfalt serimleri yaparak tüm sokaklarimizin düzenli ve planli gelisimi saglanmaktadir. Bostanbasi’nin ihtiyaç duydugu tüm yatirimlari belirli bir program dâhilinde yerine getiriyoruz. Bu mahallemizin farkli sokaklarinda yipranmis ve eskimis yollari ve kaldirimlari teker teker yenileyerek, vatandaslarimizin modern ve konforlu alanlarda yasamasina öncülük ediyoruz. Yaptigimiz yatirimlar neticesinde alt ve üst yapilari yenilenen, cep otoparklariyla araç yogunlugu azalan sokaklarimizin düzenli ve temiz olmasini saglarken, esnaflarimiz ve vatandaslarimizin da memnuniyetlerini aliyoruz. Sicak asfalt serimi ve yenilenen kaldirimlariyla birlikte bölgeye ulasimi daha güvenli ve saglikli hale getirerek, Bostanbasi’nin gelisimine ciddi bir katki sunmus oluyoruz. Yesilyurt’a hizmet etmeye, vatandaslarimizin emrinde olmaya devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA