Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Turizmin Yeni Adresi Kocasinan Olacak'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e, Kocasinan’in sakli cenneti olarak nitelendirilen Bayramhaci Mahallesiyle ilgili projelerini aktardi. Jet bot ile Bayramhaci’nin essiz güzelligini gezen Vali Gökmen Çiçek ve Baskan Çolakbayrakdar ile beraberindekiler, renkli görüntüler olusurdu.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Turizmin Yeni Adresi Kocasinan Olacak'
Bayramhaci Mahallesi’nde Vali Gökmen Çiçek ile birlikte incelemelerde bulunan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Bayramhaci’nin doga ve tarihle iç içe büyüleyici güzelligini koruyarak, ülke ve Kayseri turizmine kazandiracaklarini vurguladi. Projelerle, Kayseri’nin turist potansiyelini artirarak, Kocasinan’i yerli ve yabanci turistler için cazibe merkezi haline getireceklerinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar; “Bayramhaci Mahallemizde kendine özgü Jeotermal kaynak var. Termal açisindan zengin olan mahallemiz, peri bacalari ve deniz görüntüsüyle de turistlerin dikkatini çekmektedir. Termal kaynagimizi gerek kaplica gerekse farkli projelerle degerlendirmek ve turizm olarak sehrimize kazandirmak için gayret ediyoruz. Birçok tabiat güzellikleri ve kültürel zenginliklerini içinde barindiran Kocasinan’i; kültür, sanat, bilim, turizm, egitim, spor, sosyal, saglik alanlarinda merkez yapmak ve gelecek nesillere daha yasanabilir bir ilçe birakmak için emin adimlarla yürüyoruz. Ilçemizde gizli kalan güzellikleri, gün yüzüne çikartabilmek için çalisiyoruz. Bu güzellikleri hem ülkemiz hem de sehrimiz adina kazanim hale getirmek için gayreti içerisindeyiz.Projelerimizle Kayseri’nin turist potansiyelini artirarak, Kocasinan’i yerli ve yabanci turistler için cazibe merkezi haline getirecegiz” ifadelerine yer verdi. Bayramhaci’nin turizm potansiyeli yüksek bir bölge olduguna dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek ise, Bayramhaci bölgesini turizme kazandirmak için ne gerekiyorsa yapacaklarini söyledi.



Zipline, jet bot ve monster safari aktivitelerinin yapildigi bölgede, Vali Gökmen Çiçek, Baskan Çolakbayrakdar ve beraberindekiler, yelekleri giyip, jet bot ile Bayramhaci’nin denizinde inceleme bulundu. Renkli görüntülerin olustugu inceleme sirasinda Vali Gökmen Çiçek ile Baskan Çolakbayrakdar’a, Vali Yardimcisi Dr. Abdullah Kalkan, Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Erciyes A.S. Yönetim Kurulu Baskani Dr. Murat Cahid Cingi, Kocasinan Belediye Baskan Yardimcilari Ali Bulu, Cengiz Ekici ve ilgili müdürler eslik etti.
Kaynak: İHA