Baskan Altay, Konya'nin En Büyük Millet Bahçesinde Incelemelerde Bulundu

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, yaklasik 200 bin metrekarelik alaniyla Konya’nin en büyük millet bahçesi olacak Eregli Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ve TOKI Baskani Ömer Bulut’a tesekkür eden Baskan Altay, “Insallah 2023’ün bahar aylarindan itibaren Büyüksehir Belediyesi olarak isletmesini devralip bir an önce vatandaslarimizin hizmetine sunmayi arzu ediyoruz” dedi.

Baskan Altay, Konya'nin En Büyük Millet Bahçesinde Incelemelerde Bulundu
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan yapimi sürdürülen Konya’nin en büyük millet bahçesi Eregli’de yükseliyor. Eregli Millet Bahçesi insaatinda incelemeler gerçeklestiren Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in sehirlere kazandirdigi yeni vizyonun millet bahçeleri oldugunu ifade etti.

Yaklasik 200 bin metrekarelik bir alanda Türkiye’ye yakisir bir millet bahçesinin insaatinin Eregli’de hizla devam ettigini kaydeden Baskan Ugur Ibrahim Altay, “Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum’a, TOKI Baskanimiz Ömer Bulut’a tüm Konyalilar ve Ereglililer adina tesekkür ediyorum. Millet bahçemizde; yürüyüs yollari, kameriyeler, spor alanlari, çocuk oyun alanlari, kafeterya ve kitap kafeden olusan bir kompleks insa ediliyor. Insallah 2023’ün bahar aylarindan itibaren Konya Büyüksehir Belediyesi olarak isletmesini devralip bir an önce vatandaslarimizin hizmetine sunmayi arzu ediyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Ereglimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA