Antalya'da Itfaiyeden Bodrumda Yasayan 'Sisman Köpek' Operasyonu

Antalya’da, 6 ay önce bir is yerinin bodrum katinda yasamaya baslayan ve rahatsizligi sebebiyle de 60 kiloya ulasan köpek, itfaiye yardimiyla çikarilip sahibine teslim edildi.

Antalya'da Itfaiyeden Bodrumda Yasayan 'Sisman Köpek' Operasyonu
Olay, Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi 5066 sokak üzerindeki bir apartmanda yasandi. Edinilen bilgiye göre, Özer Körsülükoglu Rottweiler cinsi köpeginin bodrum katina düstügü ihbari üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekibini karsilayan Körsülükoglu, köpeginin bodrum katina düstügünü, yukari çikaramadigini belirtti.

Is yerinin içerisindeki merdivenlerden bodrum kata inen itfaiye görevlileri, adeta dev gibi bir köpekle karsilasti. Köpek itfaiye görevlileri ve köpek sahibi tarafindan kucaklanarak merdivenlerden zemin kata çikarildi.

Köpeginin 6 ay önce bodruma düstügünü ve 6 aydir bodrum katta oldugunu, geçirdigi rahatsizligin ardindan kilo aldigini ve yukari çikaramadigini belirten Özer Körsülükoglu, köpegini Ankara’ya götürecegini, yukariya çikaramayinca itfaiyeden yardim istedigini dile getirdi.
Kaynak: İHA