Hacilar'da Imar Yolu Çalismalari Sürüyor

Hacilar’da imar yolu çalismalari sürüyor. Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan, 2022 yilinin ilk 8 aylik döneminde vatandasa daha iyi hizmet verilmesi amaciyla 5 kilometrelik imar yolu çalismalarinin yilsonuna kadar sürecegini belirtti.

Hacilar'da Imar Yolu Çalismalari Sürüyor
Baskan Özdogan, Fen Isleri Müdürlügü’nün çalismalariyla alakali yaptigi açiklamada yapilan her isin Hacilar ilçe halkina daha iyi hizmet verebilmek adina yapildigini söyledi.

Özdogan, ilçede gerçeklestirilen gerek yol yapim çalismalari gerekse üst yapi çalismalariyla ilçe halkina daha iyi hizmet verebilmek için 2022 yilini dolu dolu geçirdiklerini belirtti.

Baskan Özdogan, “2022 yilinda ilçemiz genelinde toplamda 5 kilometrelik imar yolu, imar planina göre açilmistir ve çalismalarimiz yilsonuna kadar devam edecektir. Amacimiz her zaman vatandaslarimizin daha konforlu ve güzel alanlarda yasayabilmesi. Bunun içinde bütün gücümüzle hizmet etmeye gayret edecegiz. Ilçemizde bozulan yollarin yapimi için asfalt ve kilitli parke yol çalismasi isleri de araliksiz sürecek” dedi.

Kaynak: İHA