Atasehir'de Kuslarini Kurtarmak Isteyen Vatandas 20 Metre Yükseklikten Yere Düstü

Atasehir’de kuslari bir apartmanin çatisina kaçan vatandas, kuslarini kurtarmak isterken çatinin çökmesiyle 5 katli apartmanin 20 metre yükseklikteki çatisindan yere düstü. Çatidan düsen vatandas agir yaralandi.

Atasehir'de Kuslarini Kurtarmak Isteyen Vatandas 20 Metre Yükseklikten Yere Düstü


Olay, Atasehir Yenisehir Mahallesi Rumi Sokak üzerinde bulunan 5 katli bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, besledigi kuslari kaçan Müjdat Aydemir isimli vatandas, kuslarinin bir apartmanin çatisina kaçtigini fark etti. Kuslarini bulundugu yerden almak için çatiya çikan Aydemir, çatida bulunan yumusak zeminli bir alana basmasiyla çatiyla birlikte yaklasik 20 metreden asagi düserek yere çakildi. Bina sakinleri durumu fark ederek, Aydemir’e ilk yardim müdahalesi yaparak durumu 112 acil çagri merkezine bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri bina çevresinde güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri yarali adami hastaneye sevk etti. Yaralinin durumunun agir oldugu belirtildi.

Olaya tanik olan vatandas Atilla Orhan, “Adam buralarda oturuyormus, kuslari çatiya kaçmis. Kuslarini kurtarmak isterken agirligini çati kaldirmamis çatidan asagi düsmüs. Hayati tehlikesinin olmadigini söylediler. Kafasinda delik vardi, ayaklari da kirilmis sanirim ama hayati tehlikesi yokmus” dedi
Kaynak: İHA