Meral Aksener'e Tepki Gösterdigi Için Yaka Paça Uzaklastirilan Vatandas IHA'ya Konustu

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in Esenyurt’ta katildigi ziyarette tepki gösterdigi için yaka paça uzaklastirilan vatandas Eyüp Bas IHA’ya konustu. Bas, yaptigi açiklamada, “2014 yilinda teröristler Cengiz Akyildiz’i sehit ederken bizi salmadi, orada ayni cengaverligi yapmadi, ama bugün iki tane partilisi darp edildi diye kalkmis burada cengaverlik yapiyor” dedi.

Meral Aksener'e Tepki Gösterdigi Için Yaka Paça Uzaklastirilan Vatandas IHA'ya Konustu


IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Esenyurt’u ziyaret ettigi sirada Eyüp Bas isimli vatandas “Sen yalancisin, yalan söylüyorsun” diyerek tepki gösterdi. Ardindan Bas, korumalar ve partililer tarafindan yaka paça alandan uzaklastirdi. Yasanan olay hakkinda Ihlas Haber Ajansi’na konusan Bas, “Yillardir biz Meral Aksener hanimefendinin pesinden kostuk. 2007 yilinda milletvekili oldu. O zamandan beri pesinden kostuk. Bizleri bu sekilde kullandiktan sonra bize gelip Bugra Kavuncu’nun bize ‘teröristler’ demesi benim bir vatandas olarak agrima gitti” ifadelerini kullanarak neden tepki gösterdigini anlatti. Eyüp Bas, “Bugra Kavuncu’ya ‘Bu davadan terörist çikmaz’ demiyor ama burada gelip ahkam kesiyor. 2014 yilinda seçim bürosu basildi ve Cengiz Akyildiz teröristler tarafindan sehit edildi. Orada ayni cengaverligi yapmadi, ama bugün burada iki tane partilisi darp edildi diye kalkmis cengaverlik yapiyor. Benim asil tepkim bunaydi. Biz o gün Esenyurt’u didik didik edecektik ama bizi salmadi ve önümüze yazmasini atti. Bunu ona söyledigimde beni yalanladi. Bunun sebebi ise suçluluk duygusuydu. Bizim Meral Aksener’i tanidigimiz kadar onun oglu tanimaz. Meral Aksener ihanete kalkana kadar bizi kullandi. Ben bu kadinin pesinden kosarken benim oglum 2 yasindaydi. Simdi bana serefsiz diyecek öyle mi? Serefsizler mi onu 2007’den 2016 ya kadar milletvekili yapti?” dedi.



“Meral Aksener’den sonra kendi ablama bile abla demeye korkuyorum”

Aksener’in kendisine ihanet ettigini belirten Bas, “Ben çocugumun süt parasiyla onun seçim bürosunun elektrik faturasini ödedim. Meral Aksener’den sonra kendi ablama bile abla demeye korkmaya basladim. Biz onu abla bildik ve bu davada onu sevmistik. Simdi kalkip burada bize serefsiz diyemez” diye konustu.

Kaynak: İHA