Vali Pehlivan, Kamu Görevlileriyle Bayramlasti

İçel Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kurban Bayrami dolayisiyla kamu görevlileri ve vatandaslarla bayramlasti.

Vali Pehlivan, Kamu Görevlileriyle Bayramlasti
Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen bayramlasmada Vali Pehlivan’a esi Yildiz Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tugamiral Fuat Gedik, milletvekilleri ile il ve ilçe protokolü eslik etti. Önce kamu görevlileriyle bayramlasan Pehlivan, ardindan vatandaslar ve basin mensuplariyla bayramlasti. Bayramlasmanin ardindan açiklamalarda bulunan Pehlivan, bütün İçellilerin bayramini kutladigini söyledi.

Dün sehitligi ziyaret ettiklerini hatirlatan Pehlivan, "Sehitlerimizi kabirleri basinda bir kez daha yad ettik. Aileleriyle bulustuk ve bayramlastik. Bugünde sabah namazimizi kildik. Orada hemserilerimizle bir araya geldik. Simdi de kamu personeli ve vatandaslarla bayramlastik. Gün boyunca bayramlasmalarimiz devam edecek. Bayramlarin birlestirici, paylasma, dayanisma, yardimlasma yönü ön plandadir. Bugünler anlamli günlerdir. Bugünlerde kardeslik duygularini pekistirmek adina küskünlüklerin, darginliklarin bertaraf edildigi günlerdir. Yine büyüklerimizin ziyaret edilip, hayir dualarinin alindigi, ailelerin bir araya geldigi günlerdir. Çok sükür ülkemizin genelinde oldugu gibi İçel ilimizde de güvenlik ve huzur içerisinde bir bayrami eda ediyoruz" dedi.

Bayramlarin en güzel yaninin birlik ve beraberlik oldugunu vurgulayan Pehlivan, "Biz her zaman yaratilani yaratandan ötürü sevmis bir milletiz. Sevgi, vicdan temelli bir medeniyetin mensuplariyiz. Bugünler birlik ve beraberlik hasretlerinin hem hatirlanmasina hem de yasatilmasina vesile oluyor. Bunun daim olmasini diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA