Kurban Trafigi Köprü Trafigini Aratmadi

Bursa’da kurban kesmek için kesimhanelere akin eden vatandaslar kilometrece araç kuyrugu olusturdu. Binlerce aracin park ettigi hayvan pazarinin havadan görüntüleri oto pazarlarini aratmazken, yogunluk sebebiyle kesim isleri kesimhanelerin disina tasti.

Kurban Trafigi Köprü Trafigini Aratmadi
Islam alemi Kurban Bayrami’ni kutlarken, Bursali vatandaslar da belediyelerin gösterdigi kesim yerlerine akin etti. Bir yandan kurban satislarinin devam ettigi Osmangazi Belediyesi Hijyenik Kurban Tesisi’ne giderek kurban ibadetlerini yerine getirmek isteyen binlerce vatandas, kilometrelerce araç kuyrugu olusturdu. Oto pazarini andiran manzara havadan görüntülendi. Belediyelerin temizlik ekipleri de vatandaslarin kurbanlarini hijyenik ortamda kesmesi için bayram boyunca görev yapacak. Kurban ibadetine olan ilgi ve yogunluk sebebiyle kesim islemleri kesimhanelerin disina tasti.

Uzun kuyruklar olusturan vatandaslar, 1 saattir trafikte ilerlediklerini, bayram yogunlugunun normal oldugunu dile getirerek, herkesin Kurban Bayrami’ni kutladiklarini belirttiler.
Kaynak: İHA