Kontrolden Çikan Otomobil Markete Daldi Açiklamasi 2 Yarali

Aydin’in Efeler ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil bir markete girerek durabildi. Kazada 2 kisi yaralanirken, marketin bayram dolayisiyla kapali olmasi facianin önüne geçti.

Kontrolden Çikan Otomobil Markete Daldi Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, Efeler Mahallesi Isikli Bulvari üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan 48 SS 680 plakali otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda savrulmaya basladi.

Savrulan otomobil bulvar üzerindeki bir zincir market subesine girerek durabildi. Kazada otomobil içerisindeki N.A. ve M.K. yaralandi. Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekipleri yaralilari araç içerisinden çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Kazada marketin Kurban Bayrami dolayisiyla kapali olmasi ve içerisinde müsteri bulunmamasi büyük bir facianin önüne geçerken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA