Kolonya Faciaya Yol Açiyordu, Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir markette küçük çocugun atese verdigi kolonyanin siçradigi kisi yanmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kolonya Faciaya Yol Açiyordu, Yanmaktan Son Anda Kurtuldu
Olay, Ortahisar ilçesine bagli Erdogdu Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, bir markette yasanan olayda küçük bir çocuk masanin üzerine kolonya döktü. Döktügü kolonyayi oyun oynarken atese veren çocuk alevlerin üzerine bir kez daha kolonya dökünce alevler market sahibi Dogukan Kaya’nin üzerine siçradi. Kiyafetini bir anda alevler saran Dogukan Kaya alev alan tisörtünü çikartarak yanmaktan son anda kurtuldu.

“Sok oldum”

Market sahibi Dogukan Kaya, atesin üzerine tekrar kolonya dökünce atesin kendisine siçradigini belirterek, “Burada oturuyorduk. Bir agabeyimizin oglu kolonyayi aldi masanin üstünde yakti. Sonra küçük bir ates çikti. Atesin üzerine tekrar kolonyayi dökünce ates bana siçradi. Tisörtüm naylon oldugu için bir anda alev oldu. O anda saga sola gittim. Sonra tisörtü çikarttim. Yoksa komple yanacaktim. Ilk defa basima böyle bir sey geldi. Sok oldum. Insan tedirgin oluyor. Çok sükür hastanelik bir durum olmadi. Bundan sonra daha dikkatli olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA