Belediye Çalisanlari Bayram Yemeginde Bulustu

Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi, kurban bayraminin ilk günüde çalisanlarla yemekte bir araya geldi.

Belediye Çalisanlari Bayram Yemeginde Bulustu
Bilecik Belediyesi Vadipark’ta gerçeklestirilen yemek programina Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi, baskan yardimcilari, birim müdürleri ve bütün çalisanlar katildi.

Kurban Bayrami’ni kutlayarak çalisanlarla bayramlasan Baskan Vekili Subasi, çalismalarinda kolayliklar diledi. Bilecik Belediyesi’nin tüm birim ve çalisanlari ile büyük bir aile oldugunu hatirlatan Subasi, "Bayramlarin birlestirici ve iyilestirici gücüne her zaman inanmisimdir. Hep birlikte pek çok engebeyi atlattik. Önemli olan günün sonunda orta bir noktada bulusup ayni yolda yürümeye devam ettik. Çünkü kendi egolarimiz için degil Bilecik için çalistigimizi biliyorduk. Sizden istedigim, sizden ricam bulundugumuz konum her ne olursa olsun hepimizin Bilecik için çalistigini unutmamamizdir” dedi.

Ücretlerde artis müjdesi de verdi

Konusmasinda çalisanlarin yemek, yakacak ve bayram ikramiyesinde de artis olacagini söyleyen Subasi, "Konusmami sonlandirmadan önce sevineceginizi düsündügüm bir haberi sizlerle paylasmak istiyorum. Ödemelerimizde bir takim iyilestirmeler yaptik. Kayi A.S. bünyesinde bulunan personelimizin yemek ücretini 494’den 900 liraya, yakacak ücretini 61’den 200 liraya, bayram ikramiyesini ise 185’den 500 liraya yükselttik. Ekonomik olarak ülkemizin geçirdigi bu zor günlerde açiklari kapatmaya bir nebze yardimci olabilirsek ne mutlu bize. Birlikte daha güzel günler görmek dilegiyle hepinizin bayramini kutlar; ailenizle, sevdiklerinizle ve bizlerle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim” seklinde konustu.

Yemek programi, Baskan Vekili Subasi’nin, çalisanlarla birlikte hatira fotografi çektirmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA