Bayramin Ilk Gününde Sile Plajlari Doldu Tasti

Kurban Bayrami tatilinin baslamasiyla birlikte tatilini Istanbul’da geçirecek olan vatandaslar Sile’de plajlara akin etti. Sile plajlarinda olusan yogunluk ise havadan görüntülendi.

Bayramin Ilk Gününde Sile Plajlari Doldu Tasti
9 günlük Bayram tatilin baslamasiyla birlikte birçok vatandas tatil için sehir disini tercih ederken Istanbul’da kalan vatandaslarin ugrak noktasi ise Istanbul’un tek mavi bayrakli plajina sahip olan Sile plajlari oldu. Sabahin erken saatlerinden itibaren yola çikarak plajlara gelen vatandaslar yogunluk olusturdu. Kimi vatandas denize girmeyi, kimisi ise güneslenmeyi tercih etti. Cankurtaranlar ise bayram boyunca herhangi bir can kaybi yasanmamasi vatandaslara uyarilarda bulundu. Öte yandan Sile plajlarinda olusan yogunluk ise havadan görüntülendi.

“Plajlar, hafta içi bostu, su an bayram dolayisiyla yogunluk var”

Vatandaslardan Vedat Acay, “Plajlar, hafta içi bostu. Su an bayram dolayisiyla bayramin birinci günü oldugu için vatandas da yogunluk var. Hafta içi kimse yoktu. Simdi bayramin birinci günü oldugu için vatandaslar yavas yavas plajlara gelmeye basladi.

Buradan tüm Türkiye’nin bayramini kutluyorum. Her zaman böyle mutlu olmamizi dilerim.” dedi.



"Bayramin tadini denize girerek, tatil yaparak çikariyoruz”

Bayram tatilinin baslamasiyla Atasehir’den Sile’ye gelen vatandaslardan Irem Gürbak ise, "Atasehir’den geliyoruz. Hafta sonlari burada kaliyoruz. Bayagi kalabalik yine her zamanki gibi güzel. Bayramimiz güzel geçiyor, eski bayramlar gibi degil ama yine de burada geleneklerimiz devam ediyor. Bayramin tadini denize girerek, tatil yaparak çikariyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA