Baydilli Kurban Kesim Yerlerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret ederek kurban ibadetini yerine getiren vatandaslarla bayramlasti.

Baydilli Kurban Kesim Yerlerinde Vatandaslarla Bayramlasti
Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, her bayram oldugu gibi bu bayram da kurban kesim alanlarini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaslarla bir araya gelen Baydilli, sohbet etti, bayramlasti ve kolayliklar diledi.

Ilçe genelinde herhangi bir aksaklik yasanmamasi için ekiplerin sahada oldugunu ifade eden Baydilli, “Bayram namazimizi Dergâh Camisinde eda ettikten sonra ilçe sinirlarinda belirledigimiz kurban kesim alanlarimizi ziyaret ettik. Herhangi bir aksaklik yasanmamasi adina Karaköprü Belediyesi olarak 190 Personel, 6 Arasöz ve 6 Kepçe ile sahadayiz. Kesim yerlerimizi ziyaret ederken hem vatandaslarimizla bayramlastik hem de kolayliklar diledik. Insallah her bayram da oldugu gibi bu bayramda da temizlik anlaminda sorunsuz ve sikintisiz geçer. Tekrardan tüm Islam aleminin Mübarek Kurban Bayrami’ni tebrik eder hayirlara vesile olmasini dilerim” dedi.

Baydilli, özellikle temizlik konusundaki sorunlarin yasanmamasi için Temizlik Isleri ekiplerine talimat verdi.
Kaynak: İHA