Baskan Palancioglu Kurban Pazarindaki Vatandaslarla Bayramlasti

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Mimarsinan Kurban Pazaryeri’nde vatandaslarla bayramlasarak, alanda yeni kurulan büyükbas ve küçükbas kurbanlar için teknolojik kesim parkurlarinda daha hijyenik ve nezih bir ortamda kurban ibadeti yapildigini söyledi.

Baskan Palancioglu Kurban Pazarindaki Vatandaslarla Bayramlasti
Bayram namazindan sonra Mimarsinan Kurban Pazari ve Kesim Alaninda vatandaslarla bayramlasan Baskan Dr. Palancioglu; “Mimarsinan Kurban Pazari ve Kesim Alani’mizda kurbanin heyecani basladi.

Bizde Melikgazi Belediyesi olarak vatandaslarimizin kurban ibadetini temiz nezih bir ortamda yapmasi için 100 bin metrekare alanda güzel bir hizmet veriyoruz. Kurban kesim alanimizda kurbanliklar daha hijyenik ve seri bir sekilde kesilerek vatandaslarimiza teslim ediliyor. Büyükbas ve küçükbas kurbanlarimiz için teknolojik kesim parkurlarimiz ve hemserilerimiz için sosyal alanlarla ibadetlerimizi hijyenik ve nezih bir ortamda gerçeklestiriyoruz. Hizmetten vatandaslarimiz da oldukça memnun. Bu sene ilk defa böyle güzel bir hizmete basladik. Bundan sora uzun yillar burayi kullanacagiz. Her bayram oldugu gibi bu bayramda da kardesligi, samimiyeti ve muhabbeti paylasmak çok güzel. Bizleri bir bayram sabahina daha eristiren Allah’a sükürler olsun. Iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA