Baskan Çolakbayrakdar, Türkiye'ye Örnek Olan Kurban Yerinde Vatandaslarla Bayramlasti

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayrami’nin ilk gününde Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki kurban kesim ve satis yerinde vatandaslarla bayramlasti. Vatandaslarin yogun ilgi ve sevgisiyle karsilasan Baskan Çolakbayrakdar, tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik ederek; “Hemsehrilerimizin daha huzurlu bir sekilde daha hijyenik bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, Türkiye'ye Örnek Olan Kurban Yerinde Vatandaslarla Bayramlasti
Kayserililere en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek adina olusturulan Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki mobil kurban kesim yerinin teknolojik, hijyenik, sihhi bir kesim alani olmasi ve tüm detaylarin düsünülmüs olmasindan dolayi vatandaslarda memnuniyet olusturuyor. Bayramin ilk gününde kurban kesim yerini ziyaret ederek, vatandaslarla bayramlasan Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin sevgisiyle karsilandi. Özellikle çocuklarin yogun sevgisiyle karsilasan Baskan Çolakbayrakdar, onlarla yakindan ilgilendi. Tüm vatandaslarin Kurban Bayrami’ni tebrik eden Baskan Çolakbayrakdar; “Vatandaslarimiz; sabahin erken saatlerinden itibaren daha hijyenik sartlarda kurban ibadetlerini yerine getirebilmek için Erkilet Bülbül Pinari Mevkiindeki mobil kesim yerindeler. Kocasinan Belediyesi olarak Erkilet ve diger kesim yerlerimizle ilimiz sakinlerinin Kurban ibadetlerini huzurlu ve sihhi bir sekilde yerine getirebilmeleri için gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin da sekizincisi gerçeklestirdigimiz uygulamadan yararlanip, memnuniyetlerini bildirmeleri bizlere mutluluk veriyor. Kesim merkezimizde isinin ehli kasaplar tarafindan kurbanlarin kesiliyor olmasi, en güzel sekilde paketlenip teslim edilmesi halkimiz tarafindan büyük begeni topluyor. Ayrica kesim yerimizde ücretsiz veteriner hizmeti de veriyoruz. Burada kurbanliklar, veteriner kontörlünden geçtikten sonra kesiliyor. Özellikle düzenli bir ortamda çevreyi kirletmeyen bir organizasyon gerçeklestiriyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bütün gayretimiz, insanlarin mutlulugu, huzuru ve yüzlerinin gülmesi içindir” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, daha sonra kurban kesim merkezine gelen vatandaslara kendi elleriyle ekmek arasi kavurma ve ayrandan olusan ikramlardan servis etti. Mobil kesim hizmetinin kendileri için büyük kolaylik oldugunu belirten vatandaslar ise mükemmel olarak nitelendirdikleri organizasyondan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA