Baskan Zolan, Denizli MHP'nin Yeni Ilçe Yöneticilerini Agirladi

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, MHP ilçe teskilatlarinda göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerini agirladi.

Baskan Zolan, Denizli MHP'nin Yeni Ilçe Yöneticilerini Agirladi


Ziyarete MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Eskin ve yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri katildi.



MHP Denizli Il Baskani Garip, Baskan Zolan’a verdikleri destek nedeniyle tesekkür ederek, “Pamukkale Ilçe Baskanim ve teskilatimiz adina bu nazik kabul için çok tesekkür ediyorum. Allah, bu birlik ve beraberligimizi daim eylesin” dedi.



“Millete hizmet yolunda bir ve beraberiz”

Baskan Zolan ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, bir süre önce göreve baslayan yeni yönetime basarilar diledi. Baskan Zolan, “Insallah yeni görevleriniz ilçemize, sehrimize, Milliyetçi Hareket Partimize, Cumhur Ittifakimiza hayirli ugurlu olsun. Allah’im basarili eylesin, yolunuzu açik etsin. Ziyaretinizden ziyadesiyle memnun oldum" diye konustu.



Millete hizmet yolunda bir ve beraber olarak çalistmaya devam edeceklerini vurgulayan Baskan Zolan, "Vatanimiza, milletimize, bayragimiza, ezanimiza hep birlikte sahip çikarak, Allah’im yolumuza devam etmeyi nasip etsin" dedi.

Kaynak: İHA