Zeytinburnu'nda Cip Takla Atti Açiklamasi 4 Kisi Hafif Yaralandi

Zeytinburnu D-100 karayolunda bir cipin bariyerlere çarparak takla attigi kazada 4 kisi hafif yaralandi.

Zeytinburnu'nda Cip Takla Atti Açiklamasi 4 Kisi Hafif Yaralandi
Kaza, Zeytinburnu D-100 karayolu Avcilar istikametinde saat 14.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, 34 BLR 515 plakali Honda CR-V marka cipin sürücüsü Mehtap Erden seyir halindeyken önünde ilerleyen bir minibüs aniden serit degistirdi. Minibüse çarpmamak için Erden’in önünde giden otomobilin sürücüsü direksiyonu cipin önüne kirdi. Cip, otomobille çarpistiktan sonra bariyerlere çarparak takla atti. Cip sürücüsü Erden ile yaninda bulunan 3 kisi aracin içinde sikisti. Çevredeki vatandaslarin yardimiyla bulunduklari yerden çikarilan yaralilar, saglik ekiplerine teslim edildi. Saglik ekipleri kazada hafif yaralanan kisileri ambulansta tedavi etti. Kaza yerinde incelemelerini gerçeklestiren polis ekipleri konuyla ilgili çalisma baslatti.

“Bariyerlere çarpip takla attilar”

Kazayi görünce yardima kosan sürücülerden Derya Sivri, “Bir minibüs, genç çocugun önüne aniden kirdi. O da fren yapmak zorunda kaldi. O da kendini kurtaramadi. Bayan da direksiyondaydi. Bariyerlere çarpip takla attilar. Biz hemen durduk, yardima kostuk. Çok sükür hiçbirinde bir sey yok. O minibüsün plakasini alamadik. Minibüs büyük ihtimalle yolu kaçirdi, o tarafa dönecekti” dedi.



“Ona vurmamak için önümdeki araç benim üzerime kirdi”

Takla atan cipin sürücüsü Mehtap Erden, “Çok hizli bir araç vardi. Ona vurmamak için önümdeki araç benim üzerime kirdi. Dokununca takla attim. Sol seride girmeye çalisiyorlardi. Bir tanesi çok hizli gidiyordu. Bir tanesi digerine çarpmamak için benim üzerime kirinca bana da uçtan dokununca ben takla attim. Bu kadar basit. Hastaneden geliyorum, annem ve babam yasli, hasta. Hastaneden getirdim. Su an bir sey yok ama ileride ne olur mu bilmiyorum? Araçta 4 kisiydik” dedi.

Kaynak: İHA