Yildirim'dan Kars Ve Ardahan Çikarmasi

Yildirim Belediyesi Kars ve Ardahan’a çikarma yapti.

Yildirim'dan Kars Ve Ardahan Çikarmasi
Kentler arasinda dayanismayi güçlendirmek, tecrübe paylasimini artirmak ve yeni isbirligi imkânlarini degerlendirmek için düzenlenen programa, Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’in yani sira; Kars Ardahan Igdir Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Kars Ardahan Igdir Sanayici ve Is Insanlari Dernegi Yönetimi Kurulu üyeleri, Bursa Sarikamislilar Kültür ve Dayanisma Dernegi Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Posoflular Kültür, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Yönetim Kurulu üyeleri, Yildirim Belediye Meclis üyeleri, is insanlari, sporcular ve sanatçilar katildi.

Kars programi çerçevesinde ilk ziyaretlerini Yildirim’in kardes belediyesi olan Sarikamis’a yapan Baskan Oktay Yilmaz ve Bursa heyeti, önce Belediye Baskani Harun Hayali ardindan da Kars Ticaret ve Sanayi Odasi’nin misafiri oldu. Arpaçay Belediye Baskani Erçetin Altay ve Selim Belediye Baskani Coskun Altin’i da makamlarinda ziyaret eden Baskan Oktay Yilmaz ve Bursa heyeti; Sarikamis Sehitligi, Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi ve Kars Kalesi’ni gezip, kentte inceleme yapti.

Tecrübe paylasimi ve teknik inceleme

Kars ziyaretinin ardindan diger kardes belediye olan Ardahan Posof Belediyesi’ni ziyaret eden Baskan Oktay Yilmaz, AK Parti Posof Ilçe Baskani Songül Öner ve Posof Belediye Baskani Cahit Ulgar ile bir araya gelip istisarelerde bulundu. Saziyla, sözüyle ve coskusuyla kültürümüzün önemli bir degerinin yasatildigi Posof Belediyesi 12’nci Âsiklar ve Türkü Söleni’ne de katilan Baskan Oktay Yilmaz, “Ziyaretimiz çerçevesinde gittigimiz her yerde Güleryüz, samimiyet ve muhabbetle karsilandik. Tüm belediye baskanlarimiza misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Gerek gittigimiz kentlerdeki yaptigimiz incelemelerimiz, gerekse de gerçeklestirdigimiz tecrübe paylasimlariyla çok verimli ve faydali bir program geçirdik. Hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için isbirliklerimiz ve gönüldasligimiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA