Sanliurfa'da Bungalov Evler Turizme Kazandiriliyor

Sanliurfa’nin, Islam ülkelerinin "2023 Turizm Kenti" seçilmesi ile birlikte çalismalarini hizlandiran Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Firat Nehri kiyisinda yapimi tamamlanma asamasina gelen 11 adet bungalov evi, turizme kazandiriyor.

Sanliurfa'da Bungalov Evler Turizme Kazandiriliyor
Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Bozova’da Firat Nehri kiyisina kurulan bungalov evler dogayla iç içe tatil ve kamp yapmak isteyen yerli ve yabanci misafirleri agirlamaya hazirlaniyor. Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün girisimleriyle Bozova’da Firat Nehri kiyisinda yapimina baslanan 11 adet Bungalov tipi evin yapiminda sona yaklasildi. Tarih ve dogal güzelligin kiyisinda bulustugu, Güneydogu’nun Maldivleri diye anilan Firat Nehri kiyisinda dogayla iç içe yapilan ve her detayin titizlikle düsünüldügü proje tamamlandiginda yerli ve yabanci turistlerin özellikle kamp ve balik tutkunlarinin ilgisini çekmesi bekleniyor. Toplam 3 bin 400 metrekare alana sahip Bungalov tipi evlerin içerisinde mutfak, banyo ve yatak odasi bulunuyor. Sehrin iklimine uygun tasarlanan projede veranda benzeri mini balkon da insa edilen yapilara farkli bir görünüm kazandiriyor.

Çok kisa bir süre sonra tamamlanarak hizmete sunulacak olan bungalov evlerin kente gelecek yerli ve yabanci turistlerin ziyaret ederek konaklayacaklari, kamp yapabilecekleri doga ile iç içe bir dinlenme, nefes alma alani olacagi degerlendiriliyor.
Kaynak: İHA