Pursaklar Belediyesi Yollardaki Yenileme Seferberligine Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi, ulasim kalitesini artirmak ve araçlarin trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek için sokaklarda yol yenileme seferberligine hizla devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Yollardaki Yenileme Seferberligine Devam Ediyor
Pursaklar Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, ilçenin birçok noktasinda asfalt, kilit parke tasi ve beton yol çalismalarini es zamanli olarak sürdürüyor. Yol yenileme çalismalarini yerinde takip eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ASKI, EnerjiSA, Telekom ve BaskentGaz tarafindan gerçeklestirilen altyapi çalismalari nedeniyle kazilan ve büyük tahribata ugramis yollara öncelikli olarak Pursaklar’in dört bir yanini konforlu, estetik ve modern yollarla bulusturacaklarini söyledi.



‘‘Yollarimizi, Pursaklar’a yakisir ve konforlu hale getirecegiz’’

Sokaklarin fiziki yapisina göre büyük ilgi gören farkli renk ve motiflerdeki kilitli parke taslari, asfalt ve beton yol çalismalari ile ilçeye estetik bir görüntü kazandirdiklarini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Ulasimi daha konforlu, daha kaliteli hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Kaynak üretiyor, hizmete dönüstürüyoruz. Ihtiyaç dâhilindeki sokaklarimizi kisa sürede tamamlayarak yollarimizi, Pursaklar’a yakisir ve konforlu hale getirecegiz" dedi.

Kaynak: İHA