Orman Yanginina Müdahale Eden GAÜN Personelleri Ödüllendirildi

Burç ormanlarinda çikan yangina ilk müdahale yapan GAÜN personeli, Rektör Prof. Dr. Arif Özaydin tarafindan belge verilerek ödüllendirildi.

Orman Yanginina Müdahale Eden GAÜN Personelleri Ödüllendirildi
GAÜN Senato Toplanti Salonu’nda gerçeklesen törende konusan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydin, Burç ormanlarinda çikan yangina müdahale eden personeline tesekkür ederek, özverili çabalarindan dolayi gurur duydugunu ifade etti.

Prof. Dr. Özaydin, “ Personelimiz yangin haberini alir almaz olay yerine itikâl ederek hizli bir sekilde yangina müdahale etti ve büyümeden kontrol altina aldilar. Yangin gerideyken önceden arkadaslarimiz agaçlari ve yerleri sulayarak yanginin ilerlemesini durdurdu. Bu bilinçli yapilan eylem belki de bizi bir faciadan kurtardi. Ayrica orman yanginlarina müdahale etmek milli bir görevdir ve arkadaslarimizda o görevi basarili bir sekilde yerine getirdi. Dogal yasam alanimizi korumak için yangin söndürmeye giden tüm personele tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Personele belgelerini Rektör Prof. Dr. Arif Özaydin’in yani sira Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Recep Yumrutas, Prof. Dr. Ayse Balat, Genel Sekreter Dr. Ögretim Üyesi Muhammet Musa Budak, Genel sekreter yardimcilari, Nuh okumus ve Mehmet Fatih Evyapan takdim etti.
Kaynak: İHA