Kdz. Eregli-Devrek Karayolunda Çalismalar Hiz Kazandi

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, Kdz. Eregli-Devrek arasi karayolunda Ulastirma Bakani Adil Karaismailoglu’nun talimatlari sonrasi çalismalarin çok yönlü olarak devam ettigini belirterek yol yapiminin kendi dönemlerinde bitecegini söyledi.

Kdz. Eregli-Devrek Karayolunda Çalismalar Hiz Kazandi
AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Av. Saffet Bozkurt, teskilat mensuplari, Karayollari 15. Bölge Müdürü Yüksel Oguzhan, Müteahhit Firma Yetkilisi ve Armutlucuma bölgesinde bulunan köy muhtarlari ile birlikte; Eregli-Devrek yolunda incelemelerde bulundu. Yerinde ve harita üzerinde yapilan degerlendirmelerin ardindan bir açiklama yapan Bozkurt, Eregli-Devrek yolundaki çalismalarin yogun bir sekilde devam ettigini söyledi.

Bozkurt, açiklamasinda sunlari kaydetti: “Karayollari 15. Bölge Müdürümüz Sayin Yüksel Oguzhan, Mühendislerimiz, Müteahhit Firma Yetkilisi, teskilat mensuplarimiz ve güzergâhta bulunan köylerimizin Muhtarlari ile birlikte; Eregli-Devrek yolunda ve akabinde Kizilcapinar, Elmaci, Ören ile Kepez yollarinda incelemelerde bulunduk. Devam eden yol çalismalarini yerinde gördük. Göreve geldigimiz günden bu yana üzerinde hassasiyetle durdugumuz konulardan biri de Eregli-Devrek yoluydu. Ulastirma Bakanimiz Sayin Adil Karaismailoglu’nun ilçemize ziyaretinde yolun 2023 yilina kadar bitmesi yönündeki talimatlari sonrasi, çalismalar çok yönlü olarak yogun bir sekilde devam ediyor. Bir taraftan yol genisletme, düzeltme ve saglamlastirma islemleri yapiliyor; diger taraftan da istinat duvarlari yükseliyor. Eregli-Devrek yolunda hummali bir çalisma oldugunu söyleyebilirim. Daha önce de ifade ettigim gibi, insallah bu yol bizim dönemimizde bitecek; Armutlucuma bölgemiz rahata kavusacak ve Eregli ile Devrek birbirlerine daha yakin olacak.”
Kaynak: İHA