Kansere Yenik Düsen Sebinkarahisar Belediye Baskani Yilanci Son Yolculuguna Ugurlandi

Bir süredir mücadele ettigi kansere yenilerek hayatini kaybeden Giresun’un AK Partili Sebinkarahisar Belediye Baskani Sahin Yilanci son yolculuguna ugurlandi.

Kansere Yenik Düsen Sebinkarahisar Belediye Baskani Yilanci Son Yolculuguna Ugurlandi
3 dönemdir belediye baskanligi yapan ve Istanbul’da tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeden Sahin Yilanci için Sebinkarahisar Belediyesi önünde bugün tören düzenlendi.

Törene AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Nurettin Canikli, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardimcisi Mehmet Fatih Kacir, Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti Giresun milletvekilleri Cemal Öztürk ile Sabri Öztürk, AK Parti Istanbul Milletvekili Hasan Turan, ÖSYM Baskani Halis Aygün ile Yilanci’nin ailesi, ilçede yasayanlar ve vatandaslar katildi.

Belediye binasi önünde düzenlenen törenin ardindan Tekisik Camiine getirilen Baskan Yilanci için öglen namazina müteakiben cenaze namazi kilindi. Namazin ardindan Yilanci ilçe merkezindeki aile kabristanliginda topraga verildi.

Cenazeye katilanlar Baskan Yilanci için olusturulan taziye defterine duygularini yazdilar.

52 yasindaki Sebinkarahisar Belediye Baskani Sahin Yilanci, bir süredir Istanbul’da kanser nedeniyle tedavi görüyordu. Sebinkarahisar Belediyesi’nde ilk olarak 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye baskani seçilen Yilanci, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 seçimlerini de kazanarak üç dönemdir belediye baskanligi yapiyordu. Yilanci, evli 3 çocuk babasiydi.
Kaynak: İHA