'Kadin Emegi Türkiye'nin Istikbali Bulusmalari' Manisa'da Gerçeklesti

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskanligi tarafindan düzenlenen "Kadin Emegi Türkiye’nin Istikbali Bulusmalari" toplantisi Manisa’da da yapildi.

'Kadin Emegi Türkiye'nin Istikbali Bulusmalari' Manisa'da Gerçeklesti
Yunusemre Belediyesi Millet Çarsisi Salonu’nda düzenlenen programa, is kurmak isteyen ve bu yolda adimlarini atmak isteyen kadinlarin ilgisi yogun oldu. AK Parti Kadin Kollari Genel Baskan Yardimcisi ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, moderatörlügünde gerçeklestirilen programda hibe alan ve islerini büyüten kadinlar, basari hikayelerini anlatti. Is kurmayi ve meslek sahibi olmayi isteyen kadinlara; Il Tarim ve Orman Müdürlügü, Ticaret Bakanligi Zafer Kalkinma Ajansi gibi kamu kurum ve kuruluslarinin sagladigi hibe, kredi, fon ve projeler hakkinda bilgi verildi.

Programa, AK Parti Kadin Kollari Genel Merkez Tanitim Medya Baskani ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik, AK Parti Genel Merkez Insan Haklari Baskani Dç. Dr. Ayse Nevin Sert, MKYK Bölge Koordinatörü Dilek Kaya, MKYK Il Koordinatörü Cana Baran Izgi, MKYK üyesi Fatma Hatap, MKYK üyesi Gözde Keskin, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, AK Parti Manisa Il Kadin Kollari Baskani Aynil Yavas ve AK Parti Aydin Il Kadin Kollari Baskani Duygu Gögde katildi.

Kaynak: İHA