Gazetecinin 'Pijamali' Paylasimi Olay Oldu, Gecenin Sonu Bakin Nasil Bitti

Dün aksam Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde konser veren ünlü sanatçi Sefo, gazeteci Hakan Süer’in ’Pijamali’ paylasimina sosyal medyasindan cevap verdi. Ikilinin sosyal medyadaki tartismasi gecenin sonunda tatliya baglandi.

Gazetecinin 'Pijamali' Paylasimi Olay Oldu, Gecenin Sonu Bakin Nasil Bitti
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Basiskele Belediyesi birlikteliginde düzenlenen etkinlige her yastan müziksever katildi.

Saatler öncesinde konser alanini dolduran kalabalik, Sefo’nun sahneye çikmasiyla birlikte, adeta costu. Konser sonrasi ise geceye yasanan olay damga vurdu. Kocaeli’de görev yapan gazeteci Hakan Süer ile Sefo arasinda, sosyal medya üzerinden gerginlik yasandi. Konser öncesi ve sonrasinda yasanan yogun trafik sebebiyle konserle alakasi olmayan vatandaslar, yollarda saatlerce evlerine gitmeyi bekledi. Duruma gazeteci Hakan Süer, sosyal medya hesabindan tepki gösterdi. Gazeteci Süer’in sosyal medya hesabinda Sefo’ya yönelik, "Izmit, Basiskele, Gölcük’te oturanlar bu pijamali için saatlerdir yollarda perisan" yorumunda bulundu. Bunun üzerine Sefo ise kendi sosyal medya hesabindan, Hakan Süer’i hedef göstererek, "Bu arkadas ilinizde muhabirmis, geregini yaparsiniz" dedi.

Hakan Süer ise bir paylasim daha yaparak, "Bu pijamalinin Basiskele’deki videolarini görünce nedense aklima ceketini çikarmak için seyircilerden izin isteyen Neset Ertas geldi” seklinde konustu.



Sefo’dan cevap gecikmedi

Konserin bitmesiyle birlikte ünlü sanatçi Sefo yine sosyal medya hesabindan açiklamalarda bulundu. Nesat Ertas ile kendinin neden bir tutulduguna anlam veremeyen sanatçi “Ya ne alaka Nesat Ertasla ben, ne alaka? Yüzüne su çarp, ’ne yapiyorum ben’ diye kendine sor. Binlerce kisi severek isteyerek orada bulunmus. Begenmiyorsan gelme. Ensenden tutup zorla mi getirdik oraya seni? Pijamalarimi çikarttim, gel konusalim, senin için giydim bunlari. Sirf sana özel. Derdin ne” diye konustu.

Sanatçinin daveti üzerine Hakan Süer kaldigi otele gitti. Basiskele Belediye Baskani Mehmet Yasin Özlü’nün de devreye girmesiyle ikili otelde bir araya geldi. Ikili bir birlerine özür dileyerek, geceyi tatliya bagladi.
Kaynak: İHA