Evi Yanan Aileye Kadinlar Sahip Çikti

Düzce’de iki katli evi yanan aileye AK Parti Cumayeri Kadin Kollari sahip çikti. Kadin Kollari Baskani Merve Biçakçi ve yönetim kurulu üyeleri yangin sonrasi ziyaret ettikleri aileye hem "geçmis olsun" dedi hem de ailenin barinma ihtiyacini ve acil ihtiyaçlarini karsiladi.

Evi Yanan Aileye Kadinlar Sahip Çikti
Cumayeri ilçesi Dokuzdegirmen Köyü’nde Keles ailesine ait iki katli ahsap evde çikan yanginda ev tamamen yanarak kullanilmaz hale gelmisti. Yanginin ardindan Keles ailesini ziyaret eden AK Parti Cumayeri Kadin Kollari Baskani Merve Biçakci ve yönetim kurulu üyeleri hem geçmis olsun dileklerini iletti hem de ailenin acil ihtiyaçlarini belirledi. Ardindan harekete geçen kadinlar, Keles ailesinin geçici barinmasini saglamak üzere ev buldu. Findik sezonunun yaklasmasi nedeniyle köyden ayrilmak istemeyen aile için köyde geçici olarak barinabilecekleri ev bulan kadinlar, ayrica ailenin acil olarak ihtiyaci olan malzemelerin temini içinde seferber oldu.

Keles ailesi ise yardimlarina kosan Biçakçi ve yönetim Kurulu’na zor günlerinde kendilerini yalniz birakmadiklari için tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA