Ekonomist Turan, Finans Sektöründe Içerik Üretmeye Devam Ediyor

Birçok yatirimi bulunan ekonomist Enes Turan; ülkemizde fazlaca ilgiye sahip olan finans sektöründe de içerik ve çalismalara imza atiyor.

Ekonomist Turan, Finans Sektöründe Içerik Üretmeye Devam Ediyor
Sosyal medya hesaplarindan 7 yili askin süredir içerik üreten Enes Turan ‘Paradator’ nicki ile taniniyor. Ürettigi içerikler ile sektöre ait veriler ve analizler paylasan Turan, ayni zamanda sahsi islemlerini de takipçileri ile paylasarak verimli kullanim elde etmelerine yardimci oluyor. Enes Turan; dijital dönüsüm ile birlikte yeni bir dünya kuruldugunu söyledi.

Özellikle discord kanali üzerinden gerçeklestirdigi analizler ve çesitli canli etkinliklerle kullanicilarini bilgilendiren Turan, sosyal medya üzerinde öncü isimlerden biri olarak büyük firmalar ile gerçeklestirdigi anlasmalar ile de is adami kimligini öne koyuyor. Sektör içerisinde ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Enes Turan sektördeki bazi haber sitelerinde de içerik üretiyor.

Uzun süredir yaptigi içerik paylasimlari ve analizleriyle herkesin begenisini kazanan Enes Turan; gelecekte takipçilerine hem kazanacaklari hem de ögrenecekleri bir çok yatirim ile desteklemeye devam edecegini belirtti.

Geçmiste birçok basarili ise imza atan Enes Turan; gelecek nesillerin daha verimli bilgiye sahip olabilmeleri için yatirimlarina ve gençlere istihdam saglamaya devam edecegini dile getirdi.
Kaynak: İHA