Dikkatsiz Sürücünün Yaptigi 'U' Dönüsü Faciaya Sebep Oluyordu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde servis midibüsü sürücüsünün dikkatsiz sekilde ’U’ dönüsü yapmasi ve otomobille çarpismasi sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü agir yaralandi. O anlar ve sonrasinda yasanan panik, güvenlik kamerasina yansidi.

Dikkatsiz Sürücünün Yaptigi 'U' Dönüsü Faciaya Sebep Oluyordu
Kaza Sorgun Mahallesi Bogaz yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Titreyengöl istikametinden mesire alani istikametine gitmekte olan Esef Aktas’in kullandigi 07 C 75050 plakali otel servis araci, Manavgat Belediyesi Mesire Alani yakinlarinda U dönüsü yaptigi sirada Titreyengöl istikametine seyir halindeki Mehmet Çetiner’in kullandigi 31 DD 977 plakali Tofas marka otomobil ile çarpisti.

Feci kazada midibüsün kapilari yerinden sökülürken, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandi. Otomobil sürücüsü, 112 Acil Saglik ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye götürülürken, hayati tehlikesinin bulundugu ve yogun bakim ünitesinde tedavi altina alindigi bildirildi.



Kaza ani güvenlik kamerasinda

Kaza ani bölgede bulunan bir otelin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniyesine kaydedildi. Görüntülerde, servis midibüsünün bir süre bekledikten sonra dikkatsiz bir sekilde U dönüsü yaptigi, hizla gelen otomobilin fren yapmasina ragmen duramayarak midibüse çarptigi ve sonrasinda çevredeki vatandaslarin yardima kostugu anlar görüldü.

Kaynak: İHA