Çiglili Eski Baskan Solak'a Hüzünlü Veda

Dün geçirdigi ani kalp krizi sonrasinda ofisinde tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayata vedan eden Çigli Belediyesi eski Baskani Metin Solak, düzenlenen duygu dolu törenle sonsuzluga ugurlandi.

Çiglili Eski Baskan Solak'a Hüzünlü Veda
Metin Solak’a 2009-2014 yillari arasinda baskan olarak görev yaptigi Çigli Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Konusmalarin ve taziye kabulünün ardindan tören alanindan dua ve karanfillerle ugurlanan cenaze, önce Evka-2 cemevine götürüldü, ardindan da Harmandali Mezarliginda defnedildi.

"Onun hizmetlerini daha da büyütecegiz"

Metin Solak’in oglu Baris Solak çok üzgün oldugunu ifade ederek sunlari söyledi: “Böyle bir konusmayi hiç yapamayacak gibi yasadim ama bugün bunun böyle olmadigini anladim. Allah herkesten razi olsun, çok üzgünüm.” Metin Solak’in hem önemli bir mücadele adami oldugunu kaydeden Çigli Belediye Baskani Utku Gümrükçü, “Metin Solak önemli bir mücadele insaniydi, sabirli ve azimliydi. Siyaseti ve belediyeyi siki siki kavrayarak isini yapar ve çalisirdi. Hem meclis üyesi hem belediye baskan yardimcisi hem de belediye baskani olarak hizmet etti. Bizler hiç kavga etmeden beraber çalistik birbirimizi savunduk. Çigli Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ve Akvaryum Kafe’de büyük bir emegi vardi, biz de onun hizmetlerini daha da büyütecegiz. Metin Solak’in ailesi bizim ailemiz, dostlari da bizim dostlarimiz herkes bunu bilsin. Tüm ailesinin basi sag olsun ama biz de sizin evladiniziz ve buradayiz bunu da herkes böyle bilsin. Mekani Cennet olsun” ifadelerini kullandi. Okunan dualar esliginde Metin Solak, Harmandali’da topraga verildi.

Kaynak: İHA