Bir Kadinin Ölü Dogdurdugu Bebegini Çöp Konteynirina Attigi Iddiasi

Bahçelievler’de bir kadinin evinde ölü dogurdugu bebegi çöp konteynirina attigi iddia edildi. Iddialar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kadini ve kadina cinsel saldirida bulundugu öne sürülen adami gözaltina alindi.

Bir Kadinin Ölü Dogdurdugu Bebegini Çöp Konteynirina Attigi Iddiasi
Edinilen bilgiye göre, Istanbul Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler, 22 Temmuz’da saat 12.00 siralarinda Bahçelievler Çobançesme Mahallesi’ndeki bir adreste bir kadinin evinde dogum yaptigi ve ölü dogan bebegini gömdügünü iddiasi üzerine harekete geçti. Olayin geçtigi iddia edilen eve gelen polis ekipleri, V.S.K. isimli kadinin bilgisine basvurdu. Kadin, 1 gün önce ailesinden gizli bir sekilde banyoda dogum yaptigini ve ölü dogan bebegini gece 01.00 siralarinda çöp poseti içerisinde çöp konteynirina biraktigini itiraf etti. V.S.K isimli kadin, 2021 yili Kasim ayinda tanistigi O.U. isimli sahsin Bayrampasa’daki evinde rizasi disinda birlikte olduktan sonra hamile kaldigini, konuyu dogum olayinin gerçeklestigi güne kadar ailesinden gizledigini öne sürdü.

BEBEK CESEDI BULUNAMADI

Güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadinin söyledigi saatte elindeki bir poseti çöp konteynirina biraktigini tespit etti. Arastirmasini sürdüren polis ekipleri, ölü dogdugu iddia edilen bebegi birakildigi yerden aldigi degerlendirilen çöp kamyonunun bosaltim yaptigi atik merkezini de belirledi. Atik merkezinde yapilan aramalarda herhangi bir bebek cesedine ulasilmadi. Çalismalarin devaminda V.S.K. isimli sahsin "cinsel saldiri" iddiasi üzerine O.U. isimli süpheli sahis, Bayrampasa’da yakalanarak gözaltina alindi. O.U. isimli sahis hakkinda “cinsel saldiri” suçundan hakkinda yapilan islemlerin tamamlanmasinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca serbest birakilirken, “kasten öldürme” suçundan adli makamlara sevk edilen V.S.K. isimli süpheli sahis ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan atik merkezinde bebegin bulunmasina yönelik çalismalara araliksiz devam edildigi belirtildi.

Kaynak: İHA