Bir Kadin Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Biçaklandi

Eskisehir’de bosanma asamasindaki esi tarafindan biçakla yaralanan kadin, yetkililere seslenerek “Zanliya gerekli cezanin verilmesini istiyorum” dedi.

Bir Kadin Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Biçaklandi
Alinan bilgiye göre, anne ve babasiyla yasayan bir çocuk annesi Duygu H. (32), bosanma davasi açtigi esi C.H. (40) ile Akarbasi Mahallesi’nde karsilasti. Ardindan kendi evlerine giden çift arasinda yeniden tartisma basladi.

Zorla esini eve götürdügü iddia edilen C.H., yanindaki biçakla Duygu H.’yi bacagindan biçakla yaraladi. Yarali kadin bagrislari sonrasinda komsular durumu polis ekiplerine ve 112 Acil Saglik ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yarali kadini Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirdi. Duygu H., buradaki müdahalenin ardindan taburcu edildi. Polis ekiplerince gözaltina alinan C.H., emniyetteki islemlerinin ardindan savcilik talimatiyla serbest birakildi.

“BIR AN EVVEL BOSANMAK ISTIYORUM"

Yasanan olay sonrasinda anne ve babasinin yasadigi eve gelen Duygu H., baston ile yürümeye çalisiyor. 13 Yillik esi ile yasanan olayi anlatan Duygu H., farkli zamanlarda esi ile sorunlar yasadigini söyledi.

Son dönemde bosanma karari aldigini ve ailesinin yanina sigindigini belirten Duygu H., söyle konustu:

"Daha öncesinde de ayrilmak istedim, ama ailemle tehdit ettigi için ayrilamadim. Hep aileme bir sey yapar diye korktum. Olay günü ise benimle konusmak istedi. ’Sosyal medyada aileme hakaret etme’ dedim. ’Mahkemede görüsürüz’ dedim. Cebinde biçagi vardi. Beni çekistirerek zorla eve çikardi. Kaçmaya çalissam da kaçamadim. Evde arbede yasandi, sonra onun üzerine polis geldi. Öldürmeye kast etti. Elindeki biçagi ittirdim, biçak bacagima geldi. Sirtimdan ve basimdan darbelerim var. Bir an evvel bosanmak istiyorum. Hukukun daha hizli ilerlemesini, para cezalarinin kaldirilmasini istiyorum.

(Aydin Sarioglu - IHA)
Kaynak: İHA