Baskan Faruk Özlü'den Projelere Yakin Takip

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, kentin her yönüyle gelismesi ve adinin her yerde duyurulmasi için çalisma ve projelerin durmadan devam ettigini kaydederek, projeleri yakin takibe aldi.

Baskan Faruk Özlü'den Projelere Yakin Takip
Düzce’nin sosyal ve kültürel anlamda gelismesi için baslattigi çalismalari yakindan takip eden Faruk Özlü, kisa sürede tamamlanacak olan çalismalarin ardindan kentin adinin daha çok duyulacagini kaydetti.

Belediye proje ve çalismalarinda ilk olarak eski Kaymakamlik Lojmanin oldugu binanin Kitap Kafe’ye dönüstürülmesi amaciyla baslatilan çalisma hakkinda bilgi alan Baskan Özlü, eski lojmanin kütüphaneye dönüstürülmesinde sona yaklastiklarini belirterek her yastan kisiye hitap edecek donatilarin mevcut olacagi bir kütüphane olacagini kaydetti.

Ardindan Kafkas Konak Parki’na geçen Faruk Özlü ve baskan yardimcilari, projenin bir an önce bitirilmesi için çalismalarin hizlandirilacagini kaydedildi. Çok yönlü Kafkas Konak Park Sabiha Ulusoy Kütüphanesinin de temelinin bittigini söyleyen Özlü, “Simdi hazirladigimiz proje ile alani en kisa sürede vatandaslarimizin kullanimina sunmak için çalismaya devam ediyoruz” dedi.



Bilim merkezinde detaylar konusuldu

Düzce’nin bilim ve teknoloji alaninda adini duyuracak proje ile icatlara imza atilacagi Bilim Merkezi projesinin bitmek üzere oldugunu açiklayan Baskan Özlü, “Bilim Merkezi Projemiz bitirmek üzere, detaylar için ekibimizle fikir alis verisinde bulunduk. Ortak akilla, gelismis projelerle bu sehre hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” seklinde konustu.

Geçtigimiz hafta 63 dönüm arazinin Düzce Belediyesine geçmesinin ardindan Modern Sanayi Sitesinin insa edilecegi Beslanbey’deki arazileri gezen Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sehir merkezinde kalan sanayi alanlarini yeni alanda modern ve düzenli binalara tasiyacaklarini belirtti.

Baskan Dr. Faruk Özlü, sehrin dört bir yaninda devam eden asfalt çalismalarini da yakindan takip etti.

Muhtarlik binalari unutulmuyor

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Sogukpinar Mahalle Muhtarligi insaatini da ziyaret ederek, “Muhtarlarimizin hizmet imkanlarini iyilestirmek üzere Sogukpinar Mahallesi Muhtarlik Hizmet Binasinda da hummali bir çalisma yürütüyoruz. Insaat en kisa sürede bitecek. Hem vatandasimizin, hem de muhtarlarimizin memnuniyeti bizim için çok kiymetlidir” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA