Baskan Büyükkiliç'a Hacilar Belediye Baskani Özdogan Ve STK'lardan Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Hasene Sosyal Yardimlasma Dernegi Baskani Mehmet Topuz ve dernek üyeleri ile Hacilar Genç Is Adamlari Dernegi (HAGIAD) Baskani Fatih Erkan ve beraberindeki heyeti makaminda kabul etti.

Baskan Büyükkiliç'a Hacilar Belediye Baskani Özdogan Ve STK'lardan Ziyaret


Kent merkezi ve kirsal ilçelerde belediyecilik hizmetlerini insan odakli bir anlayisla sürdüren Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe belediye baskanlari her firsatta ilçe belediye baskanlari, STK temsilcileri ve vatandaslarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Hasene Sosyal Yardimlasma Dernegi Baskani Mehmet Topuz ve dernek üyeleri ile HAGIAD Baskani Fatih Erkan ve beraberindeki heyet, Baskan Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Baskanlik makaminda kabul ettigi Özdogan, Erkan, Topuz ve beraberindeki heyet ile istisarelerde bulunan Büyükkiliç, “Yerel yönetimler olarak hiçbir ilçemizi ve hiçbir vatandasimizi ayirt etmeden, ötekilestirmeden hizmetin en iyisini, merkeze en uzak noktadaki tek bir hemsehrimize dahi ulastirmak görevimizdir. Bu anlayisla Kayseri’miz için tüm kamu kurumlarimiz ve STK’larimizla el ele gönül gönüle, askla çalisiyoruz” dedi.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan da Baskan Büyükkiliç’a Hacilar ilçesi ve diger tüm ilçelere yaptigi yatirim ve hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Hasene Sosyal Yardimlasma Dernegi Baskani Mehmet Topuz ve HAGIAD Baskani Fatih Erkan ise Kayseri’yi her alanda daha iyi noktalara tasima gayretlerini takdir ettiklerini dile getirerek, STK’lara verdigi desteklerden dolayi tesekkür ettiler. Büyükkiliç, sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen sohbetin ardindan, heyetle birlikte günün anisina hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA