Taksim'de Dilenci Kadindan Basin Mensubuna 'Seni Bir Daha Burada Görmeyecegim' Tehdidi

Taksim’de yanindaki 2 çocukla kagit toplama isi yapiyormus gibi dolasan yabanci uyruklu dilenci kadin, kendisini görüntüleyen basin mensubunu “Seni bir daha burada görmeyecegim” diye tehdit etti. Dilenci kadin Beyoglu Zabita ekipleri tarafindan yakalandi.

Taksim'de Dilenci Kadindan Basin Mensubuna 'Seni Bir Daha Burada Görmeyecegim' Tehdidi
Olay, Taksim Abdülhak Hamit Caddesi’nde saat 19.00 sirlarinda meydana geldi. Iddiaya göre, kagit toplama arabasi ile Taksim Meydani’nda dolasan yabanci uyruklu kadin duygu sömürüsü yaparak dilencilik yapiyordu. Kadinin duygu sömürüsü yaparak dinlendigini fark eden vatandaslar durumu Beyoglu Zabita ekiplerine bildirdi. O sirada Taksim’de bulunan bir basin mensubu ise, görüntülemeye çalistigi dilenci kadin tarafindan tehdit edildi. Dilenci kadin, basin mensubuna “Seni bir daha burada görmeyecegim” diye tehditler savurdu. Dilenci kadin basin mensubunun "ne is yapiyorsun sen" sorusuna ise “Sana ne, ne is yapiyorsam” seklinde cevap verdi.

4 aylik bebegini kagit toplama arabasina koydu

Dilenci kadin henüz 4 aylik oldugunu ögrenilen bebegi ise kagit toplama arabasina yaptigi kundagin içine koydu. Kadinin vicdansizligi pes dedirtirken, bebegin düsme tehlikesi görenleri korkuttu.

Öte yandan olay yerine Beyoglu Zabita Ekipleri geldi. Zabita ekiplerini gören kadin dilenmedigini iddia etti. Kadin ve çocuklar zabita merkezine götürüldü. Dilenci kadina kabahatler kanununa göre 277 TL para cezasi uygulandigi ögrenildi.
Kaynak: İHA