ERÜ Iletisim Fakültesi Yeni Mezunlarini Verdi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Iletisim Fakültesi 2021-2022 egitim-ögretim yili mezunlarini verdi. Program çerçevesinde 466 ögrenci mezun oldu.

ERÜ Iletisim Fakültesi Yeni Mezunlarini Verdi
Marianne Molu Amfi de gerçeklestirilen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hakan Aydin, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Baskani Metin Kösedag ile akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hakan Aydin, mezuniyet töreninin açilis konusmasinda fakülteleri hakkinda bilgiler verdi.

Dekan Aydin, “Iletisim Fakültesi olarak basarili bir egitim-ögretim dönemini geride birakarak, sektöre üstün nitelikli aday profesyoneller kazandirmanin gururunu yasiyoruz” dedi.

Hayirsever Is Insani Süleyman Çetinsaya da konusmasinda mezun olan ögrencileri tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis ise konusmasinda Iletisim Fakültesi’nin kaliteli egitim kadrosu ve gelismis teknolojik altyapisiyla ülkemizin tercih edilen ve önde gelen saygin fakültelerinden birisi oldugunu söyledi.



Rektör Çalis, “Günümüzde sosyal medya mecralari basta olmak üzere birçok dijital platformda bireylerin anlik paylasimlarin sürekli güncellendigi teknoloji çaginda siz genç iletisimcilerimize ise büyük görevler düsmektedir. Basin Meslek ilkelerine bagli isini seven ülkesine ve milletine her zaman hizmet eden topluma ve çevreye duyarli bireyler olarak mesleginizi icra ediniz. Bugün 4 yillik egitim-ögretim hayatinizi geride birakarak Ülkemizin saygin arastirma üniversiteleri arasinda yer alan ve 5 yil süreyle YÖKAK tarafindan tam akreditasyon almis kaliteli ve mezunlari tercih edilen Erciyes Üniversitesi’nden mezun oluyorsunuz. Sizler, 44 yillik köklü mazisi ile gelenekleri olan Erciyes Üniversitesi’nin birer mezunu olarak Erciyes Üniversitesi kimligini gururla tasiyabilirsiniz” diye konustu.

Konusmalarin ardindan tören, mezun ögrencilere diploma ile plaket takdimi ve ögrencilerin hep birlikte keplerini havaya atmalariyla son buldu.
Kaynak: İHA