Balikesir'de Huzur Operasyonlari Sürüyor

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde ayri ayri yaptiklari asayis ve uyusturucu operasyonlarinda 148 süpheli sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 7 sahis tutuklandi.

Balikesir'de Huzur Operasyonlari Sürüyor
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü ekipleri il genelinde asayis ve uyusturucu madde ticareti ve kullanimini önlemeye yönelik olarak yapilan çalismalarda Altieylül, Karesi, Bandirma, Edremit, Ayvalik, Gönen, Bigadiç, Sindirgi, Havran, Burhaniye ve Erdek Ilçelerinde 130 süpheli sahsi gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilen 7 sahis tutuklandi. 6 sahis adli kontrol sartiyla, 117 sahis da haklarinda yapilan adli islemler neticesinde serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; bin 130 adet sentetik ecza hap, 767 gram metamfetamin maddesi, 372 kök kenevir bitkisi, 74 gram esrar maddesi, 8 gram skunk maddesi, 7 adet ecstasy hap, 2 gram afgan sakizi maddesi, 1 gram kokain maddesi, 1 gram bonzai maddesi, 7 adet hassas terazi, 6 adet ruhsatsiz tabanca ve 50 adet fisek ele geçirildi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekiplerinin il genelinde genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Ayvalik, Bandirma, Balya, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gönen, Gömeç, Ivrindi, Karesi, Kepsut, Manyas, Marmara, Savastepe, Sindirgi ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 118 sahis yakalanirken, 4 adet ruhsatsiz tabanca, 5 adet tabanca fisegi, 3 adet ruhsatsiz av tüfegi, 4 adet av tüfegi fisegi, 1 adet kurusiki tabanca ve 1 adet biçak ele geçirildi.
Kaynak: İHA