Vali Aksoy Kusadasi'nda Çalismalari Yerinde Inceledi

Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Kusadasi’ndaki Güzelçamli Sebahat-Mustafa Ergin Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu’nu ziyaret ederek çalismalari yerinde inceledi.

Vali Aksoy Kusadasi'nda Çalismalari Yerinde Inceledi


Aydin Valisi Hüseyin Aksoy; Kusadasi Kaymakami Sadettin Yücel, Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, Saglik Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Mustafa Ekici ile birlikte Kusadasi ilçesi Güzelçamli Mahallesi’nde geçtigimiz aylarda protokolü imzalanan ve yapimi hizla tamamlanan ’Güzelçamli Sebahat-Mustafa Ergin Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu’ ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi aldi. Vali Aksoy tarafindan bagisçi Sebahat Ergin’e duyarliligi ve katkilarindan dolayi tesekkür plaketi verildi.



Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, "Bilindigi üzere turizm kentlerimizden olan Kusadasi’nda özellikle yaz aylarinda misafir sayilarimiz artiyor. Bu sebeple ilçemizdeki tüm saglik tesislerimizi bakanligimizin vizyonu ile birlestirdik. Tesislerimizde kalite ve konfora çok önem veriyoruz. Bu istasyonun yapiminda destek olan bagisçimiz Sebahat Ergin ve ailesine bir kez daha tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA